Romain Deconinck foto

Zwart-witfoto uit 1972 of 1973 van een scène met Romain Deconinck en Dora van der Groen uit "Het Dwaallicht", een verfilming van een boek van Willem Elsschot welke geregisseerd werd door Frans Buyens. Romain Deconinck speelde de hoofdrol in deze film.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van een tafereel uit de voorstelling "'d Agenten goan opzije, als ze den tram zien rije!". Dit is een toneel van Romain Deconinck uit 1963.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van een scène uit het toneelstuk "'k Hé mij uuk een Okkasie-Autotje gekocht" van Romain Deconinck uit 1957. De scéne telt zeven acteurs waaronder Romain Deconinck zelf.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto met een tafereel uit "'k Hè z'op mijn kerre" uit de periode van 1949 tot 1952. We zien een zevental acteurs op het toneel staan, waaronder Romain Deconinck.

fotografische afdruk
Zwart-witfotovan een scène uit "'n Gentse Fieste in ne Chinese Restaurant", een toneelstuk van Romain Deconcinck uit 1962.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van een tafereel uit "'n Triestige vaderlander" uit 1945. Er bevinden zich zes personen op het podium, dit zijn drie mannen in uniform en en drie vrouwen.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto uit 1969 van een tafereel uit "'t heeft in de gazette gestaan!". Dit is een toneelstuk van Romain Deconinck. Deze Romain Deconinck en zijn echtgenote Yvonne Delcour zijn ook op de achtergrond van de afbeelding te zien.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto met de finale van "'t Is ne keer wat anders" uit 1943. De afbeelding toont wat waarschijnlijk de volledige cast is. Romain Deconinck bevindt zich temidden op de eerste rij.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van een tafereel uit het toneelstuk "'t Spook van 't Gravenkasteel". Dit stuk werd in 1965 door Romain Deconinck geschreven en geregisseerd. Deze laatste is eveneens op deze foto terug te vinden als de meest linkse agent.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van Romain Deconinck en Yvonne Delcour tijdens "25 jaar Yvonne Delcour in het gezelschap" in 1974.

fotografische afdruk
Kleurenfoto welke een blik werpt in de artiestenwereld en Romain Deconinck toont tijdens de voorbereiding voor het blijspel "Home zweet Home" uit 1976.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van tafereel uit "Afblijven of trouwen", een toneelstuk van Romain Deconinck. De man en zijn echtgenote, Yvonne Delcour links op de foto.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van het afscheid van Romain Deconinck na de laatste voorstelling in de Minardschouwburg in het dienstencentrum te Ledeberg, 1990. We kunnen zowel Romain Deconinck als Yvonne Delcour herkennen in het centrum van de afbeelding.

fotografische afdruk
Kleurenfoto uit 1990 van de afscheidsviering van Romain Deconinck tijdens de Gentse feesten. Wie zien Romain Deconinck en Pierke Pierlala (Luc De Bruyker).

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van de afscheidsviering van Romain Deconinck aan de Sint-Jacobs tijdens de Gentse Feesten, 1990.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto met een tafereel uit Romain Deconincks toneelspel "Anatool heeft er zijn buik van vol". Deze foto is gemaakt in 1967 en bevat zowel de regisseur als zijn echtgenote en mede-speler Yvonne Delcour.

fotografische afdruk
Kleurenfoto van "Angela" of "Love comes quietly", een Nederlandse film uit 1973 met Romain Deconinck.

fotografische afdruk
Kleurenfoto van een tafereel uit "Ankers los, ....lieveke", een blijspel van de hand van Romain Deconinck en opgevoerd in de periode 1973-1974. Op deze foto kunnen we zowel Romain Deconinck als zijn echtgenote Yvonne Delcour herkennen.

fotografische afdruk
Zwart-witfoto van een tafereel uit "Awel santée zulle Professor....Roulez!" uit 1947. De scène bevat slechts twee personen, een daarvan is een man welke volledig in het zwart gekleed is (de professor/ hypnotiseur naar welke de titel verwijst) en een vrouw.

fotografische afdruk
Zwart-wit foto met een tafereel uit het blijspel "Baron Sildersee" uit 1953. Hierop zijn een zestal personnages in een grote verscheidenheid van kostuums afgebeeld welke naderhand zijn bijgekleurd. Romain Deconinck staat centraal op de foto, in de tutu.

fotografische afdruk