af001040: Beweging voor een progressief gemeentebeleid

Affiche van Stefaan Van Ryssen uitgegeven in 1982 door Projekt Gemeenteraadsverkiezingen '82 voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: profiel van de Gentse skyline op een stadsplan van Gent. Tekst: Beweging voor een progressief gemeentebeleid. De beweging. Tot nu toe werkten ruim...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af001040
By: Van Ryssen, Stefaan (ontwerper, verantwoordelijke uitgever); Agitat (drukker); Projekt Gemeenteraadsverkiezingen '82 (uitgever)
Type: affiche
Date:1982-1982
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Reserveren

Description
Summary:Affiche van Stefaan Van Ryssen uitgegeven in 1982 door Projekt Gemeenteraadsverkiezingen '82 voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: profiel van de Gentse skyline op een stadsplan van Gent. Tekst: Beweging voor een progressief gemeentebeleid. De beweging. Tot nu toe werkten ruim honderd mensen, waarvan velen aktief in aktiegroepen, vrouwengroepen en buurtkomitees mee. Wij hebben samen een programma uitgewerkt. Wat we daarmee gaan doen beslissen we op 23 april. Of we misschien een lijst gaan vormen - géén partij, een lijst - of misschien met dat programma naar de partijen stappen... Kom mee beslissen. Het programma. Tot stand gekomen na enkele maanden werk in meer dan vijftien werkgroepen. Gemeentelijke demokratie en zelfstandigheid staan erin voorop. Meer macht dus om zelf onze stad in te richten naar onze behoeften, en niet naar de wensen van de elektriciteitsmaatschappijen en de bazen. Vraag het aan: Projekt Gemeenteraadsverkiezingen '82, Hoogstraat 9, 9000 Gent. 23.50.34. Een briefje of telefoontje volstaan. Wij hebben een programma. Kom op 23 april mee beslissen wat we er mee gaan doen. ASLK Korte Meer 19.30. V.u.: G. (sic) Van Ryssen, Forelstraat 3, 9000 Gent.
Physical description:offset
papier
geheel: hoogte, 61 cm
geheel: breedte, 41 cm