af000699: Voor een stad die lekker zit

Affiche van Isabelle en Sofie Van Cleven uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP, Knokke-Heist) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: tekening van twee ligzetels aan het strand, in een ervan zit een man, alles bekeken door een openstaande deur. Tekst: voor een stad die lekker...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af000699
By: Van Cleven, Isabelle (ontwerper), Van Cleven, Sofie (ontwerper), SP (uitgever), Van de Calseyde, F. (verantwoordelijke uitgever)
Type: affiche
Date:1982
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Affiche van Isabelle en Sofie Van Cleven uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP, Knokke-Heist) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: tekening van twee ligzetels aan het strand, in een ervan zit een man, alles bekeken door een openstaande deur. Tekst: voor een stad die lekker zit... pour une ville qui sied comme un gant! want a town for all seasons? für eine stadt die "in" ist! para una ciudad estupendo? per un cittá per tutti il cuore! één zekerheid voor knokke-heist vertrouwen in de SP. isabelle van cleven. sofie van cleven. vrij van zegel - gemeenteraadsverkiezingen van 10-10-82. verantwoordelijke uitgever: f. van de calseyde, koningslaan 196, knokke-heist.
Physical description:geheel: hoogte: 64.00 cm
geheel: breedte: 48.00 cm
papier
offset