af015974: Ben ik een migrant?

Affiche van Kris Dewitte en d-artagnan uitgegeven in 2008 door het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR) voor de Internationale dag van de migrant. Afbeelding: portret van Geike Arnaert. Tekst: Ben ik een migrant? Geike Arnaert (Hooverphonic). Ja, alvast voor e...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af015974
By: Dewitte, Kris (fotograaf), d-artagnan (ontwerper), Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding (uitgever)
Type: affiche
Date:2008-2008
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Affiche van Kris Dewitte en d-artagnan uitgegeven in 2008 door het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR) voor de Internationale dag van de migrant. Afbeelding: portret van Geike Arnaert. Tekst: Ben ik een migrant? Geike Arnaert (Hooverphonic). Ja, alvast voor een deel. Iedereen heeft wel een voorouder van vreemde origine, maar soms moet je één of meerdere generaties opklimmen in je stamboom. De mens heeft zich nu eenmaal altijd verplaatst op de wereld, om te overleven, of om een beter leven te zoeken. Migratie is dus zeker geen nieuw fenomeen en ook geen bedreiging. Het is één van de oudste karakteristieken van de mensheid… We zijn allemaal kinderen van migranten. 18 december: Internationale dag van de migrant www.dagvandemigrant.be. CENTRUM VOOR GELIJKHEID VAN KANSEN EN VOOR RACISMEBESTRIJDING. d-artagnan.be. Photography: Kris Dewitte.
Physical description:geheel: hoogte: 42.00 cm
geheel: breedte: 29.50 cm
papier