af004743: Het Andere Boek. Boekenbeurs 4

Affiche van Marie Boseret uitgegeven in 1981 door Kritak en Oxfam-Wereldwinkel voor Het Andere Boek in Antwerpen. Afbeelding: ingekleurde zwart-witfoto van een vader, een zoon die een boek leest en een moeder, zittend in een lange zetel; tekeningetje van Kamagurka (Luc Zeebroek) van een man in bad d...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af004743
By: Boseret, Marie (grafica); Kamagurka (cartoonist); Kritak (uitgever); Oxfam-Wereldwinkel (uitgever); Van Rillaer, Fred (verantwoordelijke uitgever)
Type: affiche
Date:1981
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Reserveren

Description
Summary:Affiche van Marie Boseret uitgegeven in 1981 door Kritak en Oxfam-Wereldwinkel voor Het Andere Boek in Antwerpen. Afbeelding: ingekleurde zwart-witfoto van een vader, een zoon die een boek leest en een moeder, zittend in een lange zetel; tekeningetje van Kamagurka (Luc Zeebroek) van een man in bad die de Humo leest. Tekst: het andere boek. boekenbeurs 4. org.: KRITAK en OXFAM-wereldwinkel Antw. zaterdag 26 en zondag 27 september van 10 tot 19 uur U.F.S.I.A. rodestraat Antwerpen. met: Carmen Castillo, Bernard Benson, Walter van den Broeck, Eric Hulsens, Joyce Lussu, Hans Achterhuis. v.u. f. van rillaer, mortselsestwg. 40, hove – vrij van zegel – grafiek marie boseret. Reclametekst: HUMO. HET ENIGE TEEVEEBLAD DAT NIET ZO DOM IS ALS HET ERUIT ZIET.
Physical description:offset
papier
geheel: hoogte, 57 cm
geheel: breedte, 41 cm