af013985: Europa moet anders en beter! Niet de werknemers moeten de crisis betalen!

Affiche uitgegeven in 2009 door het Europees Verbond van Vakverenigingen (EVV), het Algemeen Christelijk Vakverbond (ACV), het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) en de Algemene Centrale der Liberale Vakbonden van België (ACLVB) voor een Europese manifestatie tegen de crisis. Afbeelding: de Puerta d...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af013985
By: Europees Vakverbond (organisator); ACV (organisator); ABVV (organisator); ACLVB (organisator); Venstermans, Chris (verantwoordelijke uitgever); De Leeuw, Rudy (verantwoordelijke uitgever); Vercamst, Jan (verantwoordelijke uitgever)
Type: affiche
Date:2009-2009
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Reserveren

Description
Summary:Affiche uitgegeven in 2009 door het Europees Verbond van Vakverenigingen (EVV), het Algemeen Christelijk Vakverbond (ACV), het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) en de Algemene Centrale der Liberale Vakbonden van België (ACLVB) voor een Europese manifestatie tegen de crisis. Afbeelding: de Puerta de Alcalá in Madrid, de Brandenburger Tor in Berlijn, bruggen over de Moldau in Praag en de triomfboog in het Jubelpark in Brussel. Tekst: Europese manifestatie 12u30 Noordstation – Brussel 15 mei 2009. Europa moet anders en beter! Een ander en beter Europa. Herstel de werkgelegenheid, door krachtige Europese actie. Doe de financiële markten aan de leiband. Bouw de sociale rechten op in plaats van ze af te breken. Haal werk uit duurzame ontwikkeling. Durf de collectieve openbare diensten niet af te bouwen voor de commercie. Niet de werknemers moeten de crisis betalen! De werknemers en sociaal verzekerden zijn de onschuldige slachtoffers van deze crisis. Geen besparingen op sociale uitkeringen. Geen afbouw van collectieve openbare diensten. Belastingen naar draagkracht en eerst en vooral op de vermogenden. Geen nieuw Generatiepact. CES/ETUC/EGB/DEFS, ACV, ABVV, ACLVB. Verantwoordelijke uitgever: ACV, Chris Venstermans, Haachtsesteenweg 579, 1030 Brussel • ABVV, Rudy De Leeuw, Hoogstraat 42, 1000 Brussel • ACLVB, Jan Vercamst, Poincarélaan 4, 1070 Brussel • Vrij van zegel, art. 198.
Physical description:papier
geheel: hoogte, 41 cm
geheel: breedte, 29 cm