af016337: Houdt de deur open. Voor behoud van een toegankelijk SPO

Affiche van Frank Beekers, Lies Ros en Rob Schröder uitgegeven in 1978 door ABOP Funktiegroep SPO en BLG's, LOSSA en VBBSPO voor het behoud van een toegankelijk sociaalpedagogisch onderwijs (spo). Afbeelding: mensen die tegen een deur duwen. Tekst: Houdt de deur open. Voor behoud van een toegan...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af016337
By: Beekers, Frank (ontwerper); Ros, Lies (ontwerper); Schröder, Rob (ontwerper); ABOP funktiegroep SPO en BLG's (uitgever); LOSSA (uitgever); VBBSPO (uitgever)
Type: affiche
Date:1978-1978
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Reserveren

Description
Summary:Affiche van Frank Beekers, Lies Ros en Rob Schröder uitgegeven in 1978 door ABOP Funktiegroep SPO en BLG's, LOSSA en VBBSPO voor het behoud van een toegankelijk sociaalpedagogisch onderwijs (spo). Afbeelding: mensen die tegen een deur duwen. Tekst: Houdt de deur open. Voor behoud van een toegankelijk SPO. Tegen afschaffing van de mogelijkheid voor een eigen toelatingsexamen. Doe mee aan de aktiedag 14 juni '78. Organisatoren: ABOP funkiegroep (sic) SPO en BLG's / LOSSA en alle aangesloten SVB's / VBBSPO. affiche: Frank Beekers, Lies Ros, Rob Schröder.
Physical description:papier
geheel: hoogte, 41 cm
geheel: breedte, 29 cm