af003440: Van het 'Plan de Man' tot de naoorlogse economische planning

Affiche uitgegeven in 2005 door de Vereniging voor de Studie van het Werk van Hendrik de Man voor het colloquium "Van het 'Plan de Man' tot de naoorlogse economische planning". Bijschrift: Foto AMSAB-ISG: Meeting van de Textielbond: "Leve de Textielbond 1890-1935. Hulde aan...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af003440
By: Vereniging voor de Studie van het Werk van Hendrik de Man (organisator); Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis (medeorganisator); Stichting Gerrit Kreveld (medeorganisator); August Vermeylenfonds - afdeling Antwerpen (medeorganisator); Anthoons, Johnny (verantwoordelijke uitgever)
Type: affiche
Date:2005-2005
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Reserveren

Description
Summary:Affiche uitgegeven in 2005 door de Vereniging voor de Studie van het Werk van Hendrik de Man voor het colloquium "Van het 'Plan de Man' tot de naoorlogse economische planning". Bijschrift: Foto AMSAB-ISG: Meeting van de Textielbond: "Leve de Textielbond 1890-1935. Hulde aan de stichters", De macht aan het Plan. Tekst: Van het 'Plan de Man' tot de naoorlogse economische planning. Colloquium met Bob Cools, Piet Frantzen, Walter Nonneman, Willy Claes en Lode Hancké. Cultureel Centrum Berchem, Apollozaal, Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem, vrijdag 18 november 2005, om 14.00 uur. Toegang: 12,00 EUR (6,00 EUR voor studenten). Het colloquium wordt afgesloten met een receptie. Inlichtingen: johnny.anthoons@skynet.be. Een organisatie van de Vereniging voor de Studie voor het Werk van Hendrik de Man, met medewerking van het AMSAB-Instituut voor Sociale Geschiedenis, de Gerrit Kreveld-Stichting - Bezinnings- en Initiatiefcentrum voor een Sociale Democratie en het Vermeylenfonds-Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: J. Anthoons, Eugeen Coolsstraat 76, 3460 Bekkevoort.
Physical description:papier
geheel: hoogte, 42 cm
geheel: breedte, 29.5 cm